В одному з районів Харкова виникла пожежа: подробиці

Внаслідок пожежі постраждала літня жінка

В Холодногірському районі під час пожежі в господарчій споруді врятована 85-річна жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС розповіли, що 9 січня о 14:10 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Харків, вул. Барикадна. 

На території приватного домоволодіння пожежа виникла у господарчій споруді. Загальна площа 80 кв. м. На місце події було направлено 2 відділення рятувальників 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Під час пожежі врятована жінка 1939 року народження. Бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала постраждалу з опіками нижньої правої кінцівки.

Локалізація пожежі відбулась о 15:18, повна ліквідація о 17:13. Причина  виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 6 січня, о 20:49 надійшло повідомлення про пожежу в побутовій будівлі на території підприємства Київського району міста Харкова.

До місця пожежі було направлено 4 відділення ДСНС. В середині будівлі надзвичайники виявили тіло загиблого чоловіка, 1982 року народження. Площа горіння склала 100 кв.м. Рятувальники локалізували пожежу о 21:30, а о 00:26 – повністю ліквідували її. Причина пожежі встановлюється.

Також рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі, яка виникла в Немишлянському районі. У ДСНС пояснили, що 6 січня о 15:16 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Олімпійській у місті Харкові. Поруч з будинком на стоянці горів автомобіль BMW - X5.

Що стало причиною займання читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися