Що сталося напередодні в Немишлянському районі Харкова (ФОТО)

На вул. Олімпійській згоріла машина

Рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі, яка виникла в Немишлянському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС пояснили, що 6 січня о 15:16 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Олімпійській у місті Харкові. Поруч з будинком на стоянці горів автомобіль BMW - X5.

Коли рятувальники 11-ї пожежно-рятувальної частини прибули до місця пожежі та розпочали гасіння вогню, то пожежа охопила моторне відділення та салон авто на площі 6 кв.м. Рятувальники о 15:26 локалізували пожежу, а о 15:35 повністю ліквідували займання

“Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось врятувати поруч розташований автомобіль. Попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі моторного відсіку”, - уточнили рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Куп'янську рятувальники з-під завалів спричинених ворожими обстрілами визволили жінку

У службі повідомили, що вночі 6 січня ворог продовжував завдавати ударів по житловому сектору міста Куп'янська. Під удари потрапили будівля навчального закладу та приватні житлові будинки. Під завалами одного домоволодіння знаходилась 60-річна жінка та потребувала допомоги. 

“До місця події негайно прибули рятувальники та медики. На ліжку у кімнаті будівлі під зруйнованими конструкціями даху перебувала мешканка оселі. ДСНСники швидко визволили її з-під завалів та транспортували до автомобіля екстреної медичної допомоги. Надалі постраждалу з травмою ноги було госпіталізовано до Харківської обласної лікарні”, - пояснили у службі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися