У Харкові перекрито рух транспорту: як об’їхати

Це пов’язано з ліквідацією наслідків ворожих обстрілів

Рух транспорту на вул. Трінклера, на ділянці від пр. Незалежності до майдану Свободи, заборонений з 8:00 до 18:00 11 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з усунення наслідків ворожих обстрілів.

Об’їхати закриту ділянку можна прилеглими вул. Сумською, пр. Незалежності, пр. Науки, майданом Свободи та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські військові вдарили ракетами по готелю в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Близько 22:30 ворог завдав удару по Київському району міста Харків. Попередньо – ракетами системи С-300. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

В результаті обстрілу пошкоджено будівлю готельного комплексу, де в момент удару перебували понад 30 цивільних осіб. Також сталося загоряння кількох автомобілів.

Станом на зараз відомо про 13 постраждалих. Серед постраждалих – журналісти турецького видання, які проживали в готелі.

Наразі один із постраждалих – 35-річний чоловік – перебуває у важкому стані. Постраждалі забезпечені всім необхідним і перебувають під лікарським наглядом.

На місці ворожого удару продовжують працювати екстрені служби. Інформація оновлюється.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимира Тимошка, ціллю росіян були саме іноземні журналісти, які висвітлюють події, пов’язані з військовою агресією росії проти України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися