Що в Харківській області відбувається з газопостачанням

Харківська філія «Газмережі» локалізувала наслідки ворожих обстрілів у трьох громадах області

Протягом останніх днів фахівці Харківської філії "Газмережі" локалізували наслідки обстрілів розподільних газопроводів та газових комунікацій житлових будинків у Липецькій, Куп’янській та Зміївській громадах області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

У Липецькій громади внаслідок обстрілів рф були пошкоджені кілька газопроводів житлових будинків та два розподільних газопроводів низького тиску. Ремонт пошкоджених мереж низького тиску вдалось провести без відключення газопостачання до осель.

У Зміївській громаді протягом кількох годин після прильотів були обстежені газові мережі, виявлені та усунуті пошкодження на газогонах. Зміївчани залишились із газом.

У Куп’янській громаді армія рф вкотре обстрілювала житлові будинки. Аварійна ситуація на будинкових мережах оперативно локалізована аварійно-диспетчерською службою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області працюють над сповіщенням про небезпеку по-новому

На Харківщині працюють над тим, аби сигнал повітряної тривоги був точнішим та вмикався за відповідної загрози. Про це під час брифінгу 12 січня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Працюємо з Міноборони та Генштабом України над тим, щоб повітряні тривоги були більш точними та відповідали реальним загрозам. Це дозволить у тому числі відновити роботу бізнесів, які мають іноземних власників", — зазначив Олег Синєгубов.

За його словами, вдосконалення оповіщення про повітряну тривогу дозволить вмикати її на окремій частині області, де є реальна загроза обстрілів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися