Стало відомо звідки почалася пожежа у 12-й дитячій поліклініці Харкова

У співтоваристві розповіли, звідки почав поширюватися пожежа

Вогонь в будівлі дитячої лікарні на Московському проспекті вже нейтралізували. Про це повідомили на Telegram-каналі "ХС | Харків".

Також в співтоваристві розповіли, звідки почав поширюватися вогонь.

“Загоряння сталося в кабінеті окуліста, вже все загасили. На місце виїжджали 5 пожежних машин", - написали у Telegram-каналі.

Раніше “Харків. Коментарі" повідомляли, що в одній з найбільших дитячих поліклінік міста сталася пожежа. Очевидці повідомляють, що займання сталося о 12-ї дитячої лікарні на Московському проспекті.

“Загоряння почалося на 2-му поверсі, всіх евакуювали на вулицю. Пожежники на місці", - повідомляють на каналі.

Нагадаємо, в Немышлянском районі Харкова рятувальники винесли з палаючої квартири семирічного хлопчика. За даними рятувальників, сигнал про подію на вулиці Маршала Рибалка, 15 вступив на спецлінію 29 червня о 14:25. Відзначається, що загоряння сталося у квартирі на п'ятому поверсі.
Раніше, 25 червня в 12:14 на гарячу лінію "101" звернулися очевидці і розповіли про НП в райцентрі. Горіла хвойна підстилка на вулиці Народній. До моменту приїзду вогнеборців полум'я встигло поширитися по площі близько 2,8 гектара. В 14:48 рятувальники локалізували пожежу, а о 16:28 - повністю ліквідували її. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Причину пожежі встановлюють експерти.



Джерело: https://t.me/h_saltovka
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися