Як зараз виглядає центр Харкова: жахливі фото

Через ракетний удар по Харкову зруйновано будівлі та пошкоджено інфраструктуру

Учора російська армія втретє за добу завдала ударів по Харкову, пошкоджено офісні приміщення, наукову установу, житлові будинки, кафе, крамниці та іншу інфраструктуру у центрі Харкова.

У соцмережах опублікували фото наслідків ракетних ударів по місту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ліквідували наслідки вечірніх прильотів: деталі

Увечері 23 січня близько 22:00 ворог втретє за добу завдав ракетних ударів по Харкову, на цей раз по центральній частині міста. В результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки, крамниці та освітня установа. Сталося два осередки займання на загальній площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Працівниками ДСНС було евакуйовано 16 чоловік, серед них 2 дитини. Також обстежені усі поруч розташовані будівлі. Психологи ДСНС надавали підтримку місцевим мешканцям.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 відомо про щонайменше 9 постраждалих, серед яких 4-річна дитина.

Деталі обстрілу, фото та відео – дивіться за посиланням.

Наслідки обстрілу Харкова з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова постраждали більше 80 людей, з яких 8 осіб загинули, 62 поранені. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 23 січня о 04:00 та 07:15 окупанти завдали 12 ударів по Київському і Салтівському районам міста. Били ракетами С-300 та Х-22. Внаслідок обстрілів загинули 8 людей, у тому числя 8-річна дівчинка. Понад 80 людей отримали поранення, серед них вісім дітей. Деякі з постраждалих – у вкрай важкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися