У Харкові ліквідували наслідки вечірніх прильотів: деталі (ВІДЕО)

Окупанти втретє за добу випустили ракети по Харкову, є постраждалі

Увечері 23 січня близько 22:00 ворог втретє за добу завдав ракетних ударів по Харкову, на цей раз по центральній частині міста. В результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки, крамниці та освітня установа. Сталося два осередки займання на загальній площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Працівниками ДСНС було евакуйовано 16 чоловік, серед них 2 дитини. Також обстежені усі поруч розташовані будівлі. Психологи ДСНС надавали підтримку місцевим мешканцям.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 відомо про щонайменше 9 постраждалих, серед яких 4-річна дитина.

На місці події працювало 6 одиниць техніки та 40 чоловік особового складу ДСНС.

За даними поліції Харківщини, попередньо, вдарили ракетами С-300. На місці події працюють криміналісти, вибухотехніки, слідчо-оперативна група. Проводився розбір завалів, слідчі документують наслідки обстрілу.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За словами керівника Харківської обласної прокуратури Олександра Фільчакова, було близько трьох ракет, одна влучила у офісне приміщення в Холодногірському районі, дві – у приміщення наукової установи в Київському районі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Наслідки обстрілу Харкова з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова постраждали 70 людей, з яких 8 осіб загинули, 62 поранені. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 23 січня о 04:00 та 07:15 окупанти завдали 12 ударів по Київському і Салтівському районам міста. Били ракетами С-300 та Х-22. Внаслідок обстрілів загинули 8 людей, у тому числя 8-річна дівчинка. 62 людини отримали поранення, серед них вісім дітей. Деякі з постраждалих – у вкрай важкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися