Збільшилася кількість загиблих через обстріл у Харкові (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

У Харкові триває розбір завалів

Рятувальники виявили та наразі деблокують з-під завалів пʼятиповерхівки у Київському районі м. Харкова тіла людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Кількість загиблих збільшилась до 10 осіб.

За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, рятувальники з-під завалів п’ятиповерхового будинку, в який вчора влучили окупанти, деблоковують два тіла чоловіка та жінки.

Пошуково-рятувальна операція триває.

ОНОВЛЕНО: Людей наразі дістають з-під уламків, без ознак життя. Їх знайшли поруч, ймовірно це подружжя, зазначає начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов. Разом з людьми загинули і дві собаки – їх знайшли поруч.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ліквідували наслідки вечірніх прильотів: деталі

Увечері 23 січня близько 22:00 ворог втретє за добу завдав ракетних ударів по Харкову, на цей раз по центральній частині міста. В результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки, крамниці та освітня установа. Сталося два осередки займання на загальній площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 відомо про щонайменше 9 постраждалих, серед яких 4-річна дитина.

Деталі обстрілу, фото та відео – дивіться за посиланням.

День ангела 24 січня: як привітати з іменинами та що сьогодні заборонено робити

24 січня, за новим церковним календарем вшановуються пам'ять прп. Ксенії Римлянки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Православної церкви України. Є кілька заборон цього дня, що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.

Гороскоп на 24 січня: Цим знакам Зодіаку сьогодні варто влаштувати романтичний вечір

Деяким знакам Зодіаку зірки радять влаштувати романтичний вечір, а комусь варто подумати про відпустку. На які сфери життя сьогодні варто звернути особливу увагу, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на поради астрологів. Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися