Олег Синєгубов: Під завалами будинку у Харкові можуть бути ще люди

Голова ХОВА зазначив, що шанс вижити під цими руїнами – досить малий

В етері нацмарафону очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що під завалами багатоповерхівки у Харкові, в яку 23 січня влучила російська ракета, ще можуть знаходитися люди.

"А ось чи живих чи ні – це, на жаль, питання. Тому, що той стан руйнувань, які ми наразі ліквідовуємо, говорить про те, що живими людей там знайти досить малий шанс", - сказав голова ХОВА Олег Синєгубов в етері нацмарафону. 

Він також розповів, що вчорашня ракетна атака на Харків – наймасованіша з початку повномасштабного вторгнення.

"Всього було близько 15 ракет. Спочатку було о 4-й ранку, потім о 7-й ранку. Тут комбіновані атаки ракетами С-300, Х-22 та Іскандер", - повідомив Синєгубов.

Наразі у лікарнях внаслідок цих ударів залишають 25 людей. Дві жінки – у важкому стані, одна дитина – у середньому стані.

Також, додав Синєгубов, близько 130 будинків були без тепла. Наразі залишається під’єднати до опалення один будинок.

"О 22:00 був ще один удар. Трьома ракетами. Внаслідок цієї ракетної атаки пошкоджені близько 50 будинків", - розповів Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ліквідували наслідки вечірніх прильотів: деталі

Увечері 23 січня близько 22:00 ворог втретє за добу завдав ракетних ударів по Харкову, на цей раз по центральній частині міста. В результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки, крамниці та освітня установа. Сталося два осередки займання на загальній площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 відомо про щонайменше 9 постраждалих, серед яких 4-річна дитина.

Деталі обстрілу, фото та відео – дивіться за посиланням.

День ангела 24 січня: як привітати з іменинами та що сьогодні заборонено робити

24 січня, за новим церковним календарем вшановуються пам'ять прп. Ксенії Римлянки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Православної церкви України. Є кілька заборон цього дня, що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.

Гороскоп на 24 січня: Цим знакам Зодіаку сьогодні варто влаштувати романтичний вечір

Деяким знакам Зодіаку зірки радять влаштувати романтичний вечір, а комусь варто подумати про відпустку. На які сфери життя сьогодні варто звернути особливу увагу, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на поради астрологів. Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися