Що встановлюють на Харківщині у зв’язку з посиленням обстрілів

Через інтенсивність обстрілів по населених пунктах Харківщини встановлюють мобільні укриття

На території Куп'янської громади розпочалося облаштування наземних швидко споруджувальних захисних споруд цивільного захисту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

"Російські терористичні війська використовують проти мирного населення абсолютно різну зброю і боєприпаси, що завдають непоправної шкоди. Саме тому цивільні укриття мають дуже велике значення. Вони дозволяють захистити найцінніше – людське життя та здоров’я", – зазначають у громаді.

Модульні захисні споруди, виготовлені з залізобетонних армованих елементів і призначені для укриття й тимчасового захисту людей від ударної хвилі, проникнення всередину уламків та захисту населення під час обстрілів. Укриття має доволі великі розміри. Його ширина 4 метри, висота 2,2 метра, а довжина 11 метрів. Товщина стінових елементів складає 300 мм.

На даний час планується встановлення чотирьох споруд в місті Куп'янськ та однієї в селі Осинове.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ліквідували наслідки вечірніх прильотів: деталі

Увечері 23 січня близько 22:00 ворог втретє за добу завдав ракетних ударів по Харкову, на цей раз по центральній частині міста. В результаті обстрілів пошкоджені житлові будинки, крамниці та освітня установа. Сталося два осередки займання на загальній площі 15 кв.м. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

За попередньою інформацією, станом на 7:00 відомо про щонайменше 9 постраждалих, серед яких 4-річна дитина.

Деталі обстрілу, фото та відео – дивіться за посиланням.

День ангела 24 січня: як привітати з іменинами та що сьогодні заборонено робити

24 січня, за новим церковним календарем вшановуються пам'ять прп. Ксенії Римлянки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Православної церкви України. Є кілька заборон цього дня, що сьогодні не можна робити – читайте за посиланням.

Гороскоп на 24 січня: Цим знакам Зодіаку сьогодні варто влаштувати романтичний вечір

Деяким знакам Зодіаку зірки радять влаштувати романтичний вечір, а комусь варто подумати про відпустку. На які сфери життя сьогодні варто звернути особливу увагу, пишуть "Коментарі. Харків" з посиланням на поради астрологів. Деталі – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися