У Харкові розшукують неповнолітню (ФОТО)

Дівчина має вади розвитку

У Харкові розшукують Катерину Швець. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“Харківським районним управлінням поліції № 2 встановлюється місцезнаходження неповнолітньої мешканки Салтівського району Катерини Швець, 2011 року народження”, - повідомили у поліції.

Відомо, що 29 січня дівчина пішла з дому та не повернулася. Прикмети зниклої: зріст близько 150 см, русяве кудряве коротке волосся, худорлявої статури.

picture

Була одягнена у чорну куртку, чорні штани, мала при собі барсетку.

Дівчина має вади розвитку.

“Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукувану, просимо повідомити за телефонами: (057)738-30-24,063-530-52-00, 063-720-21-75, 066-913-98-08, 102 або іншими доступними способами”, - йдеться у повідомленні.

Раніше “Коментарі. Харків” повідомляли, що в соціальних мережах виявили публікацію з фото, яке свідчить про те, що працівники комунального закладу "Харківський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей "Гармонія"" неналежно виконують свої обов’язки щодо охорони життя і здоров’я неповнолітніх, що спричинило істотну шкоду вихованцям закладу. 

"Цей заклад евакуйований до Чернівецької області й знаходиться в селі Банилів-Підгірний. Мій Представник у Чернівецькій області Ірина Ісопенко здійснила невідкладний виїзд до закладу, з метою реагування на порушення прав дитини на захист від насильства та жорстокого поводження. Висвітлений у ЗМІ факт побиття дитини вихователем – не підтвердився", – зазначає Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець.

Що сталося з дівчинкою детальніше читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися