Втекла з дому через конфлікт у родині: що сталося з дівчиною у Харкові

На батьків склали адмінпротокол

У Харкові 12-річна  дівчина пішла з дому після конфлікту в родині.  Як з’ясувалося пізніше, вона залишилася ночувати у знайомого. Жодних подій кримінального характеру з нею не сталося. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Щодо обставин події у поліції повідомили, що 29 січня правоохоронці отримали повідомлення про зникнення 12-річної дівчини. Заявниця розповіла, що ввечері після конфлікту донька пішла з дому. Телефон з собою не взяла. Самостійні спроби знайти доньку виявилися марними.

На пошуки малолітньої був орієнтований особовий склад Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області. Поліцейські перевірили місця ймовірного перебування зниклої, опитали друзів та знайомих, здійснили моніторинг її акаунтів у соціальних мережах.

В ході подальших оперативно-розшукових заходів правоохоронці визначили місцеперебування зниклої. Поліцейські встановили, що дівчина ночувала у знайомого.

Поліцейські повернули малолітню дівчину додому. Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу та склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання) 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в соціальних мережах виявили публікацію з фото, яке свідчить про те, що працівники комунального закладу "Харківський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей "Гармонія"" неналежно виконують свої обов’язки щодо охорони життя і здоров’я неповнолітніх, що спричинило істотну шкоду вихованцям закладу.

Що сталося з дитиною, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися