Що робиться у Харкові станом на ранок: прокуратура показала наслідки влучань

Ворожа атака БПЛА по цивільній інфраструктурі Харкова — прокурори зафіксували наслідки

За процесуального керівництва Слобідської та Салтівської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 30 січня близько 22:40 ворог здійснив обстріл безпілотниками по м. Харків.

У Слобідському районі зафіксовано влучання трьох БПЛА у житловому секторі. Пошкоджено нежитлову будівлю, супермаркет, автомобілі, кафе, у багатоповерхівках вибито вікна. Травмовано чоловіка 85 років. У 46-річної жінки гостра реакції на стрес. Медики надали їм допомогу на місці.

У Салтівському районі БПЛА влучив на територію приватного будинку. Господарі будинку — 58-річний чоловік та його 61-річна дружина отримали гостру реакції на стрес, від госпіталізації відмовились.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали уламки БПЛА "Герань-2" та задокументували наслідки збройної агресії рф.

У мережі також публікують фото наслідків влучань.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російська армія використала чорні дрони для ударів по Харкову (ФОТО)

Щонайменше троє людей постраждали під час атаки дронами на місто Харків. Уламки російських безпілотників "Герань-2" слідчі збирають на місцях влучань. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків".

Він опублікував фото уламків беспілотників, які російська армія запустила по Харкову. Видно, що вони мають чорне фарбування, на відміну від колишніх білих, які росія застосовувала раніше.

Ще у листопаді речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що щоб ускладнити роботу української протиповітряної оборони, росія почала застосовувати ударні дрони Shahed чорного кольору.

Для чого це робиться – читайте та дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися