На Харківщині затримали рибних браконьєрів з сіткою і підводною рушницею

Один рибак використовував заборонену для лову сітку, а другий полював на сомів та щук з підводною рушницею

У Харківській області затримали рибних браконьєрів з мережею і підводною рушницею. Про це розповіли у прес-службі Управління Держрибгоосподарства в Харківській області.

У повідомленні йдеться, що патруль проводив огляд річки Оскіл та Червонооскільського водосховища, коли в межах Куп'янського району інспектори виявили браконьєрів. Зазначається, що один рибак використовував заборонену для лову сітку, а другий полював на сомів та щук з підводною рушницею.

Відомо, що всього було зафіксовано 8 порушень правил риболовлі. Першого браконьєра інспектори Харківського рибоохоронного патруля затримали за те, що він закидав з човна сітку і наловив більше 70 штук плітки, краснопірки та плоскирки. Збиток оцінений в 4386 грн.

Другий браконьєр настріляв трьох сомів і щуку вагою 7 кілограмів з рушниці для підводного полювання. На порушників склали адмінпротоколи. Мережа і підводну рушницю вилучено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харківській області на одній з баз відпочинку волонтери та активісти Нацкорпусу виявили приватний звіринець, в якому містяться виснажені дикі тварини.



Джерело: http://kh.ukrstat.gov.u
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися