У Харкові наркомани знайшли оригінальний спосіб викидати шприци (фото)

Жителі обурені і кажуть, що кількість коштів для ін'єкції зростає кожен день

Наркозалежні жителі Харкова встромляють шприци в дерева. Фотографії із зображенням використаних медичних витратних матеріалів з'явилися на каналі "ХС | Харків" Telegram.

Погляду місцевих з проспекту Новобаварский постають дерева, в яких стирчать шприци. Жителі обурені і кажуть, що їх кількість зростає щодня.

“Проспект Новобаварский! Утикано шприцами практично кожне дерево, страшно дивитися. Це все різні дерева на фото вздовж алеї, нарики тут пасуться щодня", - йдеться в підписи під фотографіями.



Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у Харківській області на кордоні з РФ прикордонники затримали чоловіка, який намагався незаконно провезти наркотики. За інформацією митників, вночі 2 липня у пункті пропуску "Гоптівка" під час огляду вантажівки, який прямував на територію Росії, в кабіні водія виявили картонну коробку з газетним згортком. У згортку було речовину рослинного походження загальною вагою близько 20 грамів. За словами чоловіка, виявлена речовина є марихуаною, яку він віз для власного споживання.
Читайте також: У Харківській області правоохоронці затримали жінку, яка несла частування коханому, який знаходиться в РФ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися