У Харкові затримали наркоділка – оптовика

Харків’янин, який розгулював містом з наркотиками на 60 тисяч, може отримати 8 років тюрми

Днями на Московському проспекті у Харкові поліцейські зупинили підозрілого громадянина. Виявилося, що у нього із собою купа наркотиків. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці виявили у 45-річного харків’янина три пакети, в яких знаходилось близько 50 грамів амфетаміну, 30 грамів психотропної речовини PVP, 20 таблеток екстазі.

За інформацією слідства, пакунок з психотропами чоловік отримав для подальшого збуту наркотиків на території Харкова та області. Їх вартість на чорному ринку  - близько 60 тисяч гривень.

У поліції відкрили кримінальне провадження щодо незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 1 ст. 307 КК України). Наркотики вилучили та направили на експертизу.

Якщо вину чоловіка доведуть у суді, йому загрожує до 8 років за гратами.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині водій намагався перевезти через кордон 55 пакунків з марихуаною, які заховав у паливному баку машини. Наркотики знайшов службовий собака Арчі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися