У Харківській області запізнився поїзд з-за недотримання маскового режиму пасажирами

Працівники Південної залізниці вимушені були викликати поліцію

Харківські залізничники виявили в приміському поїзді "Козача Лопань - Харків" пасажирів без захисних масок. На зауваження про обов'язок дотримуватися карантинні вимоги громадяни не реагували, пише ГО "Всеукраїнський центр реформ транспортної інфраструктури".

Працівники Південної залізниці змушені були викликати поліцію.

Інцидент стався 8 липня під час чергового рейду щодо дотримання масочного режиму провідники разом з воєнізованою охороною регіональної філії "Південна залізниця" в приміському поїзді №6015 сполученням "Козача Лопань - Харків" при посадці на станції "Дергачі" виявили пасажирів без захисних масок.

“На зауваження, роз'яснення залізничників, сповіщення по гучномовцю про дотримання карантинних вимог громадяни не реагували. Залізничники були змушені викликати наряд Національної поліції", - йдеться в повідомленні на сайті громадської організації.

У зв'язку з роз'яснювальною роботою поліції поїзд затримали в Дергачах на 51 хвилину, на кінцеву станцію "Харків-Пасажирський" потяг прибув із затримкою в 49 хвилин.

Як писали "Коментарі" раніше, чоловік затіяв бійку у вагоні з-за зауваження про те, що він без маски. Інцидент стався між станціями "Холодна гора" і "Південний вокзал". Двоє працівників одного з КП міста зробили зауваження пасажиру, що той їде без захисної маски, незважаючи на карантин. У відповідь на це чоловік розпочав бійку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися