У Харкові ДТП: водій втік і залишив на місці свої права (фото)

Один автомобіль перекинувся

У Харкові на перехресті вулиць Рибалко і Ощепкова зіткнулися два автомобіля. Про це розповіли свідки події на Telegram-каналі "ХС | Харків".

У паблике пишуть, що машина марки ВАЗ 2108 зіткнувся з таксі марки "Рено Логан". В результаті зіткнення "вісімка" перекинулася. Жертв немає, водій Жигулів з місця події втік.

“ВАЗ 2108 наздогнав в зад таксишный Рено Логан і від удару перекинувся. Зі слів очевидців, водій Жигулів був п'яний і з місця ДТП зник", - пишуть у паблике.

Крім того, втік водій забув на місці події свої права. Користувачі виклали фотографії документів в крові і розбитих автомобілів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові суд визнав священика Богдана Іванчука винним у втечу з місця аварії, п'яному водінні і порушенні ПДР.

Нагадаємо, аварія сталася ще 22 квітня. Водій Volkswagen спровокував ДТП за участю Lexus на вулиці Клочківській, після чого зник з місця події. Затримали лихача в районі Малої Данилівки. На першій запису з нагрудних камер патрульних видно, що чоловік нетвердо стоїть на ногах і нерозбірливо вимовляє своє ім'я і дату народження. Від проходження тесту на драгере настоятель Вознесенського храму в Золочеві відмовився.

Перше судове засідання відбулося 11 червня. Однак Іванчук на нього не з'явився. Наступне слухання відбулося майже через місяць - сьомого липня. 8 липня суд визнав священика винним у порушенні трьох статей адміністративного кодексу і позбавив водійських прав на 12 місяців. Лихач також доведеться заплатити штраф у розмірі 10200 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися