Харків потонув: злива затопила важливі магістралі і цілі райони (відео)

У Харкові з учорашнього вечора, 13 липня, йде сильний дощ

У Харкові з учорашнього вечора, 13 липня, йде сильний дощ. Користувачі соцмереж і месенджерів почали публікувати наслідки рясних опадів.

Так, в районі залізничного вокзалу машини на дорогах тонули в воді по самі колеса.


На проспекті Гагаріна та Пушкінської ситуація була такою самою. Рух автомобілів ввечері ускладнювалося тим, що вода не йшла з вулиць.

Крім того, поліції довелося перегородити Журавлівський спуск. Наприкінці машини машини пускали в об'їзд. З'явилося фото того, як поліцейські поставили свій автомобіль посеред дороги, щоб у затоплений район не їхали інші машини.

“На Журавлівському узвозі стоять поліцаї і всіх розгортають в об'їзд. Походу там міцно затопило", - йдеться у написі під знімком.

picture

Більше за всіх постраждала вулиця Клочківська, яку дуже сильно затопило. Місцеві жителі переправлялися по ній вплав на надувному човні.

Також затопило Студентську - відрізок по вулиці Академіка Павлова.

І ринок "Барабашово"

Ситуація в районі метро "Московський проспект" нічим не краще. Одна з центральних доріг серйозно затоплена. Машини у воді також по самі колеса.

Багато жителів міста пишуть, що з таким катаклізмом не справляються зливи каналізації, так як їх мало. На думку частини жителів винні ще масові забудови. Навколо нових будинків не встигають обладнати ландшафт так, щоб води було куди йти після дощу.

Читайте також: У Харківській області масово гинуть бджоли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися