У Харкові на Салтівці перекриють рух: автобуси змінюють маршрути

З 8:00 15 липня по 00:00 20 серпня заблокують рух транспортних засобів по вулиці Академіка Павлова

Рух транспорту по вулиці Академіка Павлова в Харкові тимчасово заборонять. Про це повідомляють у міській диспетчерській службі.

За даними відомства, з 8:00 15 липня по 00:00 20 серпня заблокують рух транспортних засобів по вулиці Академіка Павлова на ділянці від вулиці Героїв Праці до вулиці Бучми. Об'їзд закритої ділянки пройде по прилеглим вулицям: Леся Сердюка, Дружби Народів, Бучми, Гвардійців-Широнінців, Героїв Праці та інших вулицях поруч.

При цьому проїзд транспорту і маршрутних транспортних засобів буде проходити за вільним від виконання робіт смугах руху.

Автобуси №№212э, 266э тимчасово змінять маршрут і кінцеву зупинку.

Рух автобусів буде здійснюватись наступним чином: вул. Героїв Праці - вул. Героїв Праці, 9 (ТРЦ "Дафі") (кінцева зупинка автобусного маршруту №208). У зворотному напрямку: вул. Героїв Праці та далі за маршрутом.

Раніше "Харків. Коментарі" повідомляли, що через зливи 13 липня поліції довелося перегородити Журавлівський спуск. Наприкінці машини пускали в об'їзд. З'явилося фото того, як поліцейські поставили свій автомобіль посеред дороги, щоб у затоплений район не їхали інші машини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися