Харківська поліція показала номерні знаки, які знайшла під час зливи (фото)

Правоохоронці оприлюднили фото 16 нових номерів

Поліціянти Харкова продовжують знаходити номери автомобілів, які загубилися під час недавнього сильного дощу. Про це патрульні розповіли на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронці оприлюднили фото нових 16 номерів, закривши при цьому дві останні букви. У поліції розповіли, куди звертатися за їх поверненням.

До уваги водіїв транспортних засобів – на вас чекають ваші номерні знаки, які ви втратили через негоду!

Чотири номерні знаки з попереднього посту вже повернулися своїх власників, але за нічну зміну патрульні виявили ще 16 нових.

Вказані номерні знаки знаходяться в управлінні патрульної поліції в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Шевченка, 26.

З собою слід мати документ, котрий підтвердить, що державний номерний знак належить саме вам.

Репост вітається!", - йдеться в повідомленні патрульної поліції Харківської області.


Правоохоронці додали, що фотографії нових знаків будуть публікувати по мірі їх виявлення.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові з 13 липня був сильний дощ. Користувачі соцмереж і месенджерів почали публікувати наслідки рясних опадів. Так, в районі залізничного вокзалу машини на дорогах тонули в воді по самі колеса. На проспекті Гагаріна та Пушкінської ситуація була такою самою. Рух автомобілів ввечері ускладнювалося тим, що вода не йшла з вулиць.
Крім того, поліції довелося перегородити Журавлівський спуск. Наприкінці машини пускали в об'їзд. З'явилося фото того, як поліціянти поставили свій автомобіль посеред дороги, щоб у затоплений район не їхали інші машини. “На Журавлівському узвозі стоять поліцаї й всіх розгортають в об'їзд. Походу там міцно затопило", - йдеться у написі під знімком.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися