З харківських вулиць можуть прибрати усі арт-піаніно через хуліганів

Пошкоджений музичний інструмент буде стояти як декорація

За неповних два тижні в Харкові зіпсувалося вже два музичних об'єкти, які поставили на вулицях міста в рамках Kharkiv Music Fest.

PR-директор фестивалю Ірина Пелипко розповіла, що на фортепіано Сумської біля Градусника вандали зіпсували, а другий інструмент на 23 серпня могли пошкодити дощі. Сьогодні, 15 липня, на музичному інструменті здулися три клавіші.

"На 23 серпня ще не виїжджав майстер. Мушу завтра бути на місці. Наскільки нам відомо, там серйозних ушкоджень немає. А під "Градусником" – так, це дійсно вандальний був акт, там абсолютно не в робочому стані інструмент тепер, тому що пошкодили не тільки зовнішні панелі, але й вирвали нутрощі. Ми зовні довели до ладу інструмент, а всередині це буде копітка робота", – зазначила Ірина.

За її словами, поки що пошкоджений хуліганами музичний інструмент буде стояти як декорація. Але, якщо полагодити його не вийде, то інструмент приберуть.

"Але якщо ще раз повториться такий вандальний акт, то ми ці інструменти будемо прибирати з вулиць. Якщо все в порядку, то вони простоять до 1 вересня", – додала PR-директор Kharkiv Music Fest.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в центрі міста, біля градусника на Сумської невідомі пошкодили стоїть там піаніно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися