Харківський суд виніс вирок бармену, яка привласнила гроші на весілля та випускний

Жінка спочатку стверджувала, що віддавала кошти синові директора, який домагався до неї, але потім визнала провину

Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок жінці, яка привласнила гроші за святкування весілля та випускного вечора. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, обвинувачена працювала барменом в готелі "Дружба" на проспекті Гагаріна. 10 березня 2018 року вона прийняла замовлення від нареченої на проведення весілля. Жінка отримала від потерпілої 20,5 тисяч гривень в якості передоплати, однак не внесла ці гроші в касу. Через 2,5 місяці до фігурантки звернулася харків'янка і попросила організувати бенкет для випускників загальноосвітньої школи №35. В цей раз співробітниця "Дружби" отримала передоплату у розмірі 10 тисяч гривень та привласнила її.

В ході розгляду підсудна спочатку не визнала своєї провини. Вона стверджувала, що передавала кошти менеджеру, а клієнтам виписувала чеки і квитанції. З роботи вона вирішила звільнитися через пропозиції директора "перейти до більш близьких відносин". А менеджер, якому екс-співробітниця віддавала гроші, є його сином. Втім, пізніше харків'янка визнала свою провину.

За повторно вчинене шахрайство суд засудив жінку до двох років позбавлення волі з заміною реального покарання на аналогічний випробувальний термін. Крім того, її зобов'язали виплатити потерпілим 40 тисяч гривень компенсації моральної та матеріальної шкоди. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові суд взяв під варту директора підприємства, якого підозрюють у спробі заволодіти 2,5 мільйонами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися