Депутат "Слуги Народу" продав в Харкові будинок майже за п'ять мільйонів гривень

Площа споруди складає 214 кв. м

У Харкові народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Бакумов продав будинок за 4,847 млн грн. Про це сказано у повідомленні про суттєві зміни матеріального становища на сайті Національного агентства з протидії корупції (НАПК), пише "Харківський антикорупційний центр".

Будинок купили Євген Совгиря і Тетяна Совгиря. Будівля знаходиться в 1-му Новому провулку. Її площа складає 214 кв. м.

У "ХАЦ" додали, що раніше, 12 серпня 2019 року нардеп Олександр Бакумов купив квартиру в Києві за 2,4 млн грн.

Нерухомість площею 74 кв. м. Бакумов придбав у ХК "Київміськбуд". Мова йде про квартири в престижній 24-поверховій новобудові бізнес-класу, яка знаходиться у Печерському районі столиці.

Раніше "Харків. Коментарі" повідомляли, що голова Харківської ОДА Олексій Кучер живе у квартирі, яка нібито належить прихильнику так званих "ЛНР" і "ДНР". Днями керівник регіону опублікував декларацію за минулий рік, згідно з якою у власності чиновника або його рідних є три квартири. Крім цього, пише ЗМІ, сім'я на безкоштовній основі користується житлом площею 95 квадратних метрів. Як свідчать дані з офіційного реєстру, мова йде про нерухомості в елітному будинку №16 по вулиці Ляпунова. Ціна квартир у цьому будинку на вторинному ринку варіюється від $115 до 250 тисяч.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися