У Харкові на Нових Домах знайшли загорнуте в килим тіло чоловіка (фото)

Слідчий відкрив кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство"

Сьогодні, 18 липня, близько 7:15 ранку в Немишлянський відділ поліції зателефонувала жінка і розповіла, що біля гаражів по вулиці Маршала Рибалко лежить великий пакет, від якого неприємно пахне. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

За вказаною адресою приїхали керівництво обласної та районної поліції, слідчо-оперативна група, криміналісти слідчого управління та пересувна криміналістична лабораторія. На місці поліційні знайшли тіло чоловіка, на вигляд близько 25-35 років, яке було загорнуте в килим і поліпропіленовий мішок.

Слідчий Немишлянського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Зараз поліціянти встановлюють особу загиблого та обставини його смерті.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, У мешканки Харкова, яка задушила 10-річного сина і порізала собі вени, були великі борги. За різними підрахунками, харків'янка повинна була суми від 81 тис. грн до 200 тис. грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися