У Харкові іноземець вистрибнув з вікна під час пожежі

В номері готелю загорілися особисті речі чоловіка

У Харкові громадянин Йорданії викинувся з вікна одного з готелів на вулиці Плеханівській. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Інцидент стався 17 липня близько 17:00. За даними поліції, 39-річний громадянин Йорданії вистрибнув з вікна готельного номера, який знаходився на 4-му поверсі. Від отриманих травм чоловік помер в кареті швидкої допомоги.

За місцем події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо поліціянти встановили, що в номері готелю загорілися особисті речі йорданця в ліжку, і він вистрибнув з вікна.

Інформацію внесли до Єдиного реєстру. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 18 липня, близько 7:15 ранку в Немишлянський відділ поліції зателефонувала жінка і розповіла, що біля гаражів по вулиці Маршала Рибалка лежить великий пакет, від якого неприємно пахне.
За вказаною адресою приїхали керівництво обласної та районної поліції, слідчо-оперативна група, криміналісти слідчого управління та пересувна криміналістична лабораторія. На місці поліціянти знайшли тіло чоловіка, на вигляд близько 25-35 років, яке було загорнуте в килим і поліпропіленовий мішок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися