Збройні розборки в харківському клубі: у двох осіб - вогнепальні поранення

За даними ЗМІ, під час перестрілки невідомий підстрелив двох осіб, які можуть бути пов'язані з правоохоронними органами

Двоє чоловіків 37 і 27 років були доставлені в лікарню з вогнепальними пораненнями грудної клітини. Про це повідомляють у Нацполіції.

За даними правоохоронців, інцидент стався в провулку Костюринському, 2. За цією адресою знаходиться ресторан і нічний клуб Panorama.

"Під час бійки невідомий постріляв двох чи то "погранців", чи то СБУшників. В одного - вогнепальне поранення грудної клітки, в іншого - грудної клітини та плеча. Фото не дозволили робити", - пише видання Newsroom зі слів свідка події.

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 - хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї. Санкція статті – від трьох до семи років позбавлення волі.

Крім того, Нацполіція відрапортувала про ще одну справу – за ч. 1 ст. 325 КК України, тобто за порушення санітарно-епідеміологічних норм. Друга стаття, очевидно, пов'язана з тим, що клуб працював вночі в порушення карантину.

"Слідчо-оперативні дії тривають", - додали в поліції. І попросили всіх, хто міг бачити, що сталося, повідомити правоохоронців.

Раніше "Коментарі писали, що в Харкові трагічно загинула фотограф.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися