У Харкові працівники заблокували підшипниковий завод: заборгованість так і не погасили (відео)

Пікет біля ХОДА результатів не дав

Сьогодні вдень, 22 липня, співробітники харківського підшипникового заводу заблокували вхід, через який вивозять продукцію підприємства. У Telegram-каналах, присвячених Харкову, з'явилися відео з місця дії.

Зараз працівники заводу вимагають зарплату, яку там деяким не виплачують з осені минулого року. Люди обурені та відзначають, що акції під облдержадміністрацією ні до чого не привели.


“Колектив підшипникового заводу заблокували виїзд продукції з підприємства, що вимагають виплатити зарплату!!! Деяким не платять з жовтня 2019 року. Пікет біля ХОДА результатів не дав", - свідчить підпис під одним з відео.

На другому ролику вже з території заводу видно, що люди пішли вже на крайні заходи. Керівник підприємства зазначає, що вони порушують черговий закон, але на працівників його доводи не діють.


"Відео з території заводу... видно, що люди на межі", - йдеться під другим відео

Як повідомляли “Харків. Коментарі" раніше, на дев'яти харківських підприємствах почали виплачувати борги по заробітній платі. Гроші почали видавати після того, як працівники Харківського підшипникового заводу вийшли на мітинг, працівники метро влаштували акції протесту, в тому числі та на платформі станції метро "Московський проспект".

Нагадаємо, загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати, яка накопичилася на окремих підприємствах, в установах та організаціях Харківської області станом на 1 червня склала 458,8 мільйона гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися