На великому перехресті Харкова обмежать рух транспорту

Об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях

У Харкові тимчасово заборонять рух транспорту на одному з великих перехресть.  Про це розповіли в міській диспетчерській службі.

Відзначається, що з 7:00 24 липня до 22:00 27 липня буде обмежено рух транспортних засобів на перехресті пр. Московський - вул.  Польова - вул.  Тарасівська - пров.  Стаєнний.

Так, буде заборонено рух транспорту по пр. Московському, на ділянці від вул.  Тарасівської до вул.  Академіка Павлова при русі в сторону вул.  Броненосця Потьомкін.  При цьому двосторонній рух буде організовано по смузі зустрічного напрямку.

Крім того, рух обмежать по пров.  Конюшенному в районі перехрестя з пр. Московським.  Об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях.

Рух транспортних засобів по вул.  Польовій і вул.  Тарасівській також буде заборонено.  Пропуск транспортних засобів буде організовано по вільній від виконання робіт смузі.

Нагадаємо, на ділянці від вул.  Харківських Дивізій до вул.  Ощепкова при русі в сторону бул.  Богдана Хмельницького, обмежено рух з 8:00 21 липня до 20:00 28 липня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися