Подільник луцького терориста розповів, що було в посилці від загарбника

Напередодні харків'янин розмовляв з підозрюваним у захопленні заручників в Луцьку

Затриманий в Харкові чоловік розповів, що було в посилці від луцького терориста.  Про це передає "Суспільне", посилаючись на представника прокуратури Харківщини Дмитра Чубенко.

За даними слідства, напередодні харків'янин розмовляв з підозрюваним у захопленні заручників у Луцьку.  Крім того, вони обмінювалися посилками.

Харків'янин запевняє, що в посилці, яку він отримав від Максима Плохого не було зброї.  За його словами, він отримав монети.

"Зараз ця інформація перевіряється, чи дійсно монети були в цьому поштовому відправленні", - розповів Чубенко.

Затриманому харків'янину оголосили про підозру за ч. 1 ст.  263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

За словами Чубенко, прокуратура клопотатиме про взяття підозрюваного під варту.  Очікується, що запобіжний захід чоловікові виберуть 23 липня.

Нагадаємо, 21 липня в центрі Луцька озброєний чоловік з вибухівкою захопив автобус із заручниками.  Він сам дзвонив родичам заручників, щоб ті зв'язалися з журналістами і передали його вимоги.

Також вчора в Харкові затримали 44-річного чоловіка, який причетний до злочину. В результаті обшуку житла чоловіка поліцейські вилучили 4 корпуси ручних гранат РГД-5, 2 корпуси ручних гранат Ф-1 і 6 запалів типу УЗРГМ до них, 3 навчально-імітаційних запала, 2 пістолети ТТ, "Дрейзе" і 100 патронів до них, гладкоствольну  рушницю і 122 патрони до нього.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися