У Карпатах рятувальники евакуювали неповнолітнього харків'янина

Постраждалого транспортували до Ясінянської дільничної лікарні

У Закарпатській області рятувальники допомогли туристу з Харкова, який травмувався у горах. Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС області.

Відзначається, що вчора, 22 липня, троє туристів з Харкова проходили маршрут по горі Петрос, що в Рахівському ройоні. Так, один з них отримав травму плеча.

Для надання допомоги постраждалому та подальшого його транспортування з гори було залучено 5 рятувальників та дві одиниці техніки гірського пошуково-рятувального відділення.

Працівники ДСНС дісталися до місця перебування туристів, надали 15-річному харківчанину долікарську допомогу та транспортували його до Ясінянської дільничної лікарні.

Читайте також: У Харкові медики врятували чоловіка, який ледь не потонув.  Так, 11 липня о 15:21 в службу "103" надійшов виклик з Печенізького водосховища з приводу утоплення одного з відпочиваючих.  Допомога знадобилася 41-річному відпочиваючому.  Коли бригада медиків прибула на місце, постраждалому поставили діагноз "аспіраційна асфіксія", яка виникла через утоплення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися