Стало відомо на що витрачають бюджетні кошти харківські комунальники (документ)

Раніше це підприємство купило мотоцикл для їзди по бездоріжжю і подолання перешкод

Комунальний позашкільний навчальний заклад "Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання" підписав договір з ФОП Бут Лідія Романівна на купівлю обладнання вартістю 873,67 тис. грн. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр" (ХАЦ) з посиланням на сайт "Прозорро".

Мова йде про купівлю 39 одиниць фотообладнання, з яких 3 - фотоапарати Canon.

А точніше, КПНЗ хоче придбати три камери Canon EOS R вартістю 58,7 тис. грн кожна. Також заклад купить до них об'єктиви вартістю від 21 тисячі до 49 тисяч грн.

Крім того, "Харківський міський комплексний центр клубів за місцем проживання" придбає стабілізатори, штативи, світлове обладнання та ін. "ХАЦ" на своїй сторінці опублікував документ, який підтверджує замовлення фото і відео техніки.

picture

Раніше цей клуб купив мотоцикл Yamaha WR450F об'ємом двигуна 400-500 куб. см класу хард-ендуро. Мотоцикл для їзди по бездоріжжю і подолання перешкод.

Довідка "Коментарів": Canon EOS R - цифровий бездзеркальний фотоапарат з повнокадровою CMOS-матрицею, офіційно оголошений у випуск компанією Canon 5 вересня 2018.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради виставив тендер на послуги з чищення каналізаційних колекторів. Торги оголосили сьогодні, 17 липня, їх вартість становить 12,52 млн грн. Йдеться про послуги з утримання об'єктів зливової каналізації та дощоприймальних колодязів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися