Спільник луцького терориста займався збутом зброї, - ЗМІ

Також поліція перевіряє коло спілкування затриманого

44-річний харків'янин, якого поліція пов'язує з луцьким терористом, займався торгівлею зброї.  Про це передає "Суспільне", посилаючись на начальника Головного управління Нацполіції в Харківській області Валерія Сокуренко.

"Він торгував зброєю і боєприпасами. І в інші міста відправляв цю зброю, не тільки до Луцьку. Ми відстежуємо це. Ми провели обшуки ще в двох дачних будинках, які у нього є в одному з дачних кооперативів у Харкові. На превеликий жаль, ми  там нічого не знайшли. Але ми цю роботу продовжуємо", - розповів Сокуренко.

Також поліція перевіряє коло спілкування затриманого.

"У нас є коло спілкування. Є ті громадяни, яким він відправляв посилки. Ми продовжуватимемо цю роботу", - додав начальник поліції.

Суд ще не обрав затриманому запобіжний захід.

Нагадаємо, 21 липня в центрі Луцька озброєний чоловік з вибухівкою захопив автобус із заручниками.  Він сам телефонував родичам заручників, щоб ті зв'язалися з журналістами і передали його вимоги.  Увечері того ж дня в Харкові затримали 44-річного чоловіка, який причетний до злочину.  У результаті обшуку житла чоловіка поліцейські вилучили 4 корпуси ручних гранат РГД-5, 2 корпуси ручних гранат Ф-1 і 6 запалів типу УЗРГМ до них, 3 навчально-імітаційних запали, 2 пістолети ТТ, "Дрейзе" і 100 патронів до них, гладкоствольну  рушницю і 122 патрони до нього.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися