У Харкові трамвай зіткнувся з бензовозом та збив пенсіонерку (фото)

У результаті аварії травмовано водія громадського транспорту

У Харкові на перехресті проспекту Тракторобудівників та вулиці Краснодарській сталося ДТП за участю міського електротранспорту. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції повідомили, що 24 липня на перетині зазначених вулиці та проспекту бензовоз марки "DAF" під керуванням 58-річного чоловіка в'їхав у трамвай. Під час зіткнення транспортні засоби збили 64-річну жінку.

У результаті аварії травмовано водія громадського транспорту. Її госпіталізували.

“Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини аварії встановлюють співробітники поліції", - йдеться в повідомленні поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові на Московському проспекті, 191, трамвай №8 наїхав на 71-річну пенсіонерку, яка переходила колії. В результаті ДТП медики госпіталізували в лікарню пішохода.
Нагадаємо, на Харківщині автомобіль ВАЗ розчавив дитячу коляску з дитиною. За даними правоохоронців, трагедія сталася 26 червня в селищі Жихор. Як встановили поліціянти, машину, якою керував 18-річний водій, заднім ходом штовхав чоловік. ВАЗ притиснув коляску до вантажівки та зім'яв її.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися