Харківські депутати потрапили під загрозу зараження коронавірусом

У комітет Верховної Ради з питань фінансової, податкової та митної політики входять 34 нардепа

27 липня 42-річний народний депутат від партії "Слуга народу" і голова комітету Верховної Ради України з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетьманців захворів CVID-19. Результат його тесту виявився позитивним. Про це Гетьманців розповів у своєму Facebook.

"Друзі, вчора здав тест на COVID-19. Тест позитивний. Звідки підчепив, не знаю. Тим, хто зі мною контактувала з минулого понеділка, прошу здати тест. Вибачте, що новини не дуже. Буду намагатися виправитися", — зазначив Гетьманців.

У комітет Верховної Ради з питань фінансової, податкової та митної політики входять 34 нардепи. З них дві харківських — Вікторія Кинзбурська і Ганна Колесник. Останнє засідання комітету відбулося 16 липня. Судячи з протоколу засідання, в той день була присутня тільки Кинзбурська, Колесник на робочому місці не було.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, пішов з життя лікар харківського ФК "Металіст 1925" Антон Худаєв. Спортивний лікар помер 25 липня о 18:10 у віці 48 років. Як пише Українська асоціація футболу, Худаєв заразився коронавірусом. За його життя боролися кращі лікарі України, він перебував під апаратом ШВЛ. Однак Худаєв не зміг подолати хворобу.
Понад 20 років Ашот (так його називали в команді) був лікарем харківського "Металіста", у Збірної України - з 2016-го. Він також працював у головній команді у 2010-му.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися