У Харкові жінка відправила в нокаут незнайомця через букет квітів (Відео)

У Харкові чоловік потрапив до лікарні через квіти

У Харкові продавчиня квітів штовхнула чоловіка, який вкрав у неї букет. Зловмисник впав і втратив свідомість. Про це повідомляють очевидці в соцмережах, передають "Коментарі. Харків".

На відео, яке виклали в Youtube в п'ятницю, 7 лютого, видно, що до потерпілого на допомогу приїхали медики швидкої. Вони поклали його на ноші і винесли з переходу метро, найймовірніше, для подальшої госпіталізації.

Один з очевидців повідомляє, що інцидент стався в переході на станції метро "Індустріальна". З його слів, чоловік напідпитку схопив букет квітів і намагався втекти. Продавщиця наздогнала його і штовхнула. Чоловік впав, втратив свідомість, у нього почалася епілепсія.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові у громадському транспорті побилися двоє чоловіків. Бійка сталася між пасажирами тролейбуса №35, який курсує від Одеської на Північну Салтівку. Очевидці повідомили, що "одного з пасажирів просто винесли на зупинці, як виявилося мужик помер". У поліції інформацію про смерть одного з учасників бійки не підтвердили.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися