Стало відомо, скільки закладів у Харківській області порушують карантин

З 20 по 26 липня співробітники Держпродспоживслужби здійснили перевірки 1343

Фахівці зафіксували порушення правил карантину у 26% закладів, де проводилися перевірки. Всього з початку ізоляції в Харківській області перевірили 20160 суб'єктів господарювання, повідомляє Держпродспоживслужба в Харківській області.

За даними відомства, порушення виявили у 26,4%. Зокрема, перевірялися пункти ЗНО, дошкільні заклади, заклади громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринки та ін.

З метою усунення виявлених порушень оформили 5308 приписів, склали 488 протоколів про адміністративні правопорушення.

З 20 по 26 липня співробітники служби здійснили 1343 перевірки. Порушення знайшли на 554 (41,2%) об'єктах. Для усунення порушень видали 588 приписів і пропозицій, 52 відповідальних особи притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також перевірялися заклади харчування, транспорт і нічні клуби. Виявили порушення, зокрема, відсутність захисних окулярів на працівників установ, відсутність контейнерів для збору використаних масок, не проведення дезінфекції контактних поверхонь кожні дві години. Також виявлялись факти зневаги відвідувачами використанням засобів захисту і неправильне носіння захисних масок.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за минулу добу в Харкові та області кількість хворих коронавірусом зросла на 78 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися