Збитою дитиною під Харковом виявилася 43-річна жінка (фото, відео)

Аварія сталася 28 липня близько 21:40 в районі будинку № 1 на вулиці Соборній в селі Циркуни

Поліція приступила до розслідування обставин ДТП в результаті якого в Циркунах машина швидкої допомоги збив 43-річну жінку. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області Олег Мережко розповів, що аварія сталася 28 липня близько 21:40 в районі будинку № 1 на вулиці Соборній в селі Циркуни Харківського району.

Автомобіль швидкої допомоги, за кермом якого перебував 60-річний водій, їхав з включеними проблисковими маячками з боку автодороги "Київ-Харків-Довжанський" у напрямку села Липці. Під час руху машина наїхала на жінку, яка перетинала проїзну частину зліва направо по ходу руху транспортного засобу. В результаті ДТП 43-річна громадянка отримала травми, не сумісні з життям.

За даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, автомобіль вилучено.

picture
Поліціянти вилучили відеозапис з відеореєстратора, який вони оглянуть і долучать до матеріалів кримінального провадження. Після проведення експертних досліджень правоохоронці встановлять механізм аварії.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, сьогодні вночі з 28 на 29 липня в Циркунах Харківської області швидка допомога смерть збила дівчинку. Про це йшлося на двох Telegram-каналах "Труха" та "СТО Харків". Згідно з попередньою інформацією, дитина переходила дорогу в недозволеному місці. Дівчинка померла на місці, деталі події встановлюються, від правоохоронців поки офіційної інформації немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися