Не проїдеш: на одній з вулиць Харкова забороняють рух транспорту

Пропуск транспорту буде організований по вільній від виконання робіт смузі руху

У Харкові по вулиці Косарєва буде тимчасово обмежено рух.  Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

За інформацією відомства, проїзд транспорту по вул.  Косарєва, на ділянці від пр. Індустріального до вул.  Дванадцятого Квітня, буде обмежено з 9:00 до 17:00 30 липня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїжджої частини. Пропуск транспорту буде організований по вільній від виконання робіт смузі руху.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради за 25 млн. грн.  зробить капітальний ремонт мосту на проспекті Льва Ландау на естакаді №1 по вул. Івана Багряного (колишня вул. Профинтерна).

Даний ремонт міська влада хоче доробити до кінця 2021 року.  Вже на сьогодні, на ремонт цього мосту уклали 10 договорів на 214,5 млн.грн.  Всі договори підписані з ТОВ "Спеціалізована механізована колона № 23".  Шість договорів уклали ще в 2017 році.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися