У Харківській області чоловік відкупився штрафом до тисячі гривень за вкрадений смартфон

Злодій виявився монтером, який встановлював на місці події камери відеоспостереження

В селищі Великий Бурлук Харківської області чоловік вкрав телефон у ресторані перед камерами, які він сам же і монтував. Про це йдеться в Єдиному судовому реєстрі.

У справі йдеться, що в ніч на 21 квітня 2019 року у селищному ресторані "Сімейне вогнище" влаштували проводи в армію. До 4 години ранку, коли гості почали збиратися, один з клієнтів закладу помітив на столі чужий смартфон, взяв його без попиту і відправився додому. В цей час господар телефону знаходився на вулиці, де розмовляв зі знайомими. Пізніше він зрозумів, що телефон зник і хтось вимкнув його.

На наступний день молодий чоловік звернувся до власника закладу подивитися камери відеоспостереження. На камерах було видно, як чоловік вкрав чужий телефон.

Крім того, він виявився монтером, який встановлював у цьому кафе камери відеоспостереження. У суді свою провину монтер не визнав. Тільки сказав, що помітив телефон без нагляду і збирався повернути його власнику. Єдине, що не сходилося на його свідченнях, так це той факт, що під чохлом телефону лежала візитка власника трубки.

Судовий розгляд тривав понад рік. В результаті Дворічанський районний суд Харківської області присудив чоловікові штраф розміром 850 гривень.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на території Володимирівського лісництва ДП "Гутянське лісове господарство" зловмисники незаконно вирубували цінні деревні породи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися