У Харкові виготовили підробок Nike, NASA, Adidas на понад 2 мільйони гривень (фото)

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 КК України - незаконне використання знака для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі

Харківська місцева прокуратура №4 почала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі). Про це повідомляє пресслужба відомства.

Керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов розповів, що в Московському районі Харкова група осіб організувала незаконне виробництво і продавала гуртом фальшиву продукцію всесвітньо відомих брендів одягу.

В ході санкціонованих обшуків, проведених 28 липня 2020, знайдено та вилучено 2 тисячі одиниць готової продукції на суму понад 2 мільйонів гривень.

Крім того, співробітники прокуратури вилучили 11 верстатів для виготовлення одягу, 77 швейних машин, близько 70 матриць з логотипами, 150 відер з фарбою, 160 рулонів тканини, викрійки та фурнітуру, комп'ютерне обладнання, документи та чорнові записи, а також 30 тис. грн.

Наразі досудове розслідування триває, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння вказаного кримінального злочину, вирішується питання про повідомлення про підозру.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині прокуратура підозрює директора одного із ТОВ у заволодінні коштами при будівництві амбулаторії загальної практики сімейної медицини в Чугуївському районі. За версією слідства, директор товариства, яке займалося будівництвом медустанови, завищив фактичний обсяг виконаних робіт та вніс неправдиві відомості в акти. Цими діями він завдав державі збитків на суму близько 600 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися