У Харкові обмежать рух біля важливого інфраструктурного об'єкта

У Харкові біля ринку "Барабашово" на два місяці заборонять проїзд

У Харкові біля ринку "Барабашово" на два місяці заборонять проїзд. Про це повідомляє Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

За даними відомства з 8:00 31 липня до 18:00 30 вересня заборонять рух транспорту по вулиці Арктичній - ділянка від вулиці Шевченка до вулиці Борисівської.

Об'їзд організовано прилеглими вулицями Шевченка, Мойсеївської та іншим. Проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових і адміністративних будівель, які знаходяться в цьому районі, не забезпечать.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 8:00 до 20:00 1 серпня буде заборонено рух транспорту на перехресті пр. Тракторобудівників - пр. Ювілейний. Об'їзд закритої ділянки буде організовано прилеглими вулицями: Гвардійців Широнінців, Василя Стуса, Познанської, Салтівському шосе та ін.
Крім того, з 9:00 до 17:00 31 липня буде заборонено рух транспортних засобів по вул. Дудинських, на ділянці від ін. Любові до Малої вул. Планової, а також по вул. Планової, на ділянці від вул. Дудинських до вул. Семінарської.
Пропуск транспортних засобів буде організовано за вільну від виконання робіт смузі. Рух тролейбусів по маршруту №11 буде організовано наступним чином: РК "тощо Дзюби" - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка – пр. Любові Малої - вул. Дудинських - вул. Холодногірська - РК "Новий Побут".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися