"Невелика добудова": в соцмережах висміяли оновлення дитячого садка на Харківщині (фото)

Журналісти на прикладі поновлення дитячого садка в місті Південне вказали на недоліки проєкту "Велике будівництво"

У соцмережах з'явилися результати програми "Велике будівництво", яку підтримує Зеленський. За рік на будівлю дитячого садка в Південному Харківської області охазяйнувався тільки дашком над входом, розповів журналіст Павло Федосенко у себе в Facebook.

"Велике будівництво" в Харківській області - у двох картинках. На першій - дитсадок у Південному влітку 2019 року. На другий - дитсадок у Південному влітку 2020. Прошу звернути увагу на козирок. І спробуйте тепер сказати, що нічого не змінюється! Спробуйте сказати, що програма повинна називатися "Невелика добудова"! Спробуйте сказати, що нова влада виїжджає на старій роботі! Шах і мат, критикани!", - пише журналіст.


У коментарях до двох фотографій користувачі відзначили, що він також не помітив нові бильця під козирком. А один з користувачів вставив скріншот з цитатою чинного губернатора Харківщини Олексія Кучера "неважливо, хто починає будівництво - важливо, хто її закінчує".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, губернатор Харківської області Кучер Олексій називає ім'ям програми Зеленського проєкти, які розпочалися задовго до старту президентської ініціативи та хронологічно не збігаються з термінами початку її роботи.
Так, Кучер у своєму офіційному Telegram-каналі відзвітував про успішно об'єктах, що будуються в рамках програми президента "Велике будівництво". Нагадаємо, програма, в рамках якої регіони України повинні були почати будівництво ряду об'єктів, стартувала 1 березня поточного року.
"У рамках програми "Велике будівництво" ремонтні роботи в школі в Пархомівці виконано на 60%! Вже відремонтовано дах і утеплено фасад. Зараз роботи тривають у внутрішніх приміщеннях школи", - заявив Кучер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися