У "Харківводоканалі" розповіли, скільки замінили кілометрів мереж

До опалювального сезону готові 70% будинків Харкова

У Харкові з початку цього року замінили близько 20 кілометрів внутрішньобудинкових мереж холодного водопостачання та водовідведення. Про це повідомив начальник управління по обслуговуванню внутрішньобудинкових систем КП "Харківводоканал" Валерій Харлан, пише пресслужба міськради.

Також він стверджує, що до роботи в осінньо-зимовий період вже готове понад 70% будинків комунальної форми власності.

“Ремонтні роботи проводимо комплексно. З початку року замінили близько 20 кілометрів внутрішньобудинкових мереж. В першу чергу міняємо найбільш зношені ділянки мереж водопостачання та водовідведення. Зокрема, зараз перекладаємо 120 метрів комунікацій в житловому будинку по вулиці Кибальчича, 43 в Новобаварському районі. Заміна мереж за цією адресою - планова, трубопровід перебував в аварійному стані. Вже завершили капремонт мереж у двох під'їздах, залишилося виконати повну заміну в трьох, що залишилися", - заявив Валерій Харлан.

На підприємстві додали, що роботи з перекладання мереж водопостачання та водовідведення проводять зараз у всіх районах міста.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, сьогодні, 31 липня, у частині будинків Харкова тимчасово припинять водопостачання. У КП "Харківводоканал" повідомляють, що відключення відбудуться через проведення ремонтно-відновлювальних робіт. Водопостачання тимчасово припинять в шести районах Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися