У Металісті 1925 – серйозний спалах коронавируса, – ЗМІ

Голову футбольного клубу Сергія Стороженка госпіталізовано

У харківському футбольному клубі Першої ліги Металіст 1925 кілька людей захворіли COVID-19. Про це повідомляє Football Hub з посиланням на власні джерела.

За інформацією ЗМІ кілька працівників клубу отримали позитивні результати тестів на коронавірус. Перевірку на зараження вони проходили вже після зіграного матчу 27 туру в Миколаєві. За різними даними їх від 5 до 12 осіб.

У лікарні з таким діагнозом потрапив голова наглядової ради Металіста 1925 70-річний Сергій Стороженко. Футболістам тепер потрібно повторно скласти тести. Тренування зупинені. Доля домашньої гри 28 туру Металіста 1925 з Чорноморцем, яка повинна відбутися 3 серпня, поки не ясна.

Командам залишилося зіграти 3 тури до кінця сезону у Першій лізі. У харківської команди 47 балів. Вона йде шостий і відстає від третього місця на 6 очок. А саме воно дає можливість потрапити в УПЛ.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, пішов з життя лікар харківського ФК "Металіст 1925" Антон Худаєв.  Спортивний лікар помер 25 липня о 18:10 у віці 48 років.  Як пише Українська асоціація футболу, Худаєв заразився коронавірусом.  За його життя боролися кращі лікарі України, він перебував під апаратом ШВЛ.  Однак так і не зміг подолати хворобу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися