У ХОДА підтвердили затримання нового начальника Департаменту капітального будівництва

В облдержадміністрації кажуть, що у її працівників нульова толерантність до корупції

У Харкові слідчі НАБУ почали слідчі дії за фактом корупційного злочину з боку чиновника Харківської облдержадміністрації. Інформацію про затримання нового начальника Департаменту капітального будівництва Андрія Винниченка підтвердили в пресслужбі ХОДА.

"Факт затримання директора департаменту капітального будівництва ХОДА підтверджуємо. Наша позиція - нульова толерантність до корупції. Голова ХОДА Неодноразово підкреслював, що відкрив облдержадміністрацію для правоохоронних органів. Якщо затриманий винен, він буде нести відповідальність, передбачену законодавством. Ми зі свого боку готові надати необхідне сприяння слідству - в рамках повноважень", - зазначила перший заступник глави ХОДА Тетяна Єгорова-Луценко.

У пресслужбі територіального управління НАБУ в Полтаві, повноваження якого поширюються і на Харків, затримання чиновника Харківської ОДА поки коментарів не дають.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, НАБУ на хабарі затримало директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Андрія Винниченка. Губернатор Харківської області Олексій Кучер призначив Винниченко на посаду ще 10 днів тому. У ХОДА цю інформацію ретельно приховували. До роботи в обладміністрації Винниченко працював в Харківобленерго, де також вчора ввечері пройшли обшуки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися