У Харкові на "Барабашово" розгорівся новий конфлікт з комунальниками (фото)

Працівники концерну "АВЕК" не дають муніципальним робочим зробити виміри і потрапити на ділянку

На ринку "Барабашово" розгорівся новий конфлікт між комунальниками та підприємцями. На місце приїхала поліція, повідомляє ГУ НП в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, сьогодні, 4 серпня, близько 9:10 ранку в поліцію повідомили, що на території торгового центру спостерігається скупчення людей і активно сперечаються між собою групи осіб.

Поліціянти встановили, що представники комунального підприємства за допомогою спецтехніки намагалися провести геодезичні роботи на території, яка належить Харківській міськраді.

"Але працівники концерну" АВЕК "не дають комунальникам потрапити на дану земельну ділянку і перешкоджають здійсненню робіт. Зараз співробітники слідчо-оперативної групи Московського ОП знаходяться на місці події та документують протиправні дії громадян", - сказано в повідомленні.

Раніше за фактом аналогічного інциденту на території ТЦ "Барабашово" слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 356 (самоправство) Кримінального кодексу України.

Всі обставини встановлюються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові в районі станції метро "Київська" на будівельному майданчику нової дороги була спроба підпалу будівельної техніки.
За даними відомства, інцидент стався сьогодні, 22 липня, близько 3:50. Згідно з повідомленням, в результаті спалаху істотно постраждала техніка. Однак ті машини, які обійшов вогонь, продовжують будівельні роботи.
Відзначається, що на місці події працюють правоохоронці. У міськраді трапилося назвали спробою похитнути імідж Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися