На Салтівці у Харкові горів дах недобудованого кіоску

У ДСНС з’ясовують причину пожежі у недобудові на Академіка Павлова

Сьогодні, 10 лютого, поблизу станції метро "Героїв праці" горів недобудований кіоск. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 10:24. Горів дах окремо розташований недобудований павільйон для торгівлі на Академіка Павлова, 144/1.

На місце надзвичайної пригоди прибуло 2 підрозділи пожежно-рятувальної служби на автоцистернах. О 10:30 пожежу локалізували, о 10:40 ліквідували. Її площа склала близько 10 квадратних метрів. 

Наразі у ДСНС встановлюють причину виникнення пожежі. 

Очевидці пожежі фільмували надзвичайну подію, фото і відео викладали у соцмережі.

 

Фото: Telegram ХХ

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові спалахнув ЖК "Журавлівський" на Новоолександрівській, 54-А. Вогонь спалахнув у дворівневій квартирі на останньому, шостому поверсі будинку з мансардою. Власник квартири отримав опіки обличчя та рук. Постраждалого швидка допомога госпіталізувала до лікарні. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Немишлянському районі Харкова сталася пожежа в житловому будинку. Через задимлення сходової клітки, рятувальники евакуювали 10 мешканців будинку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися