Кидався на медиків і розбив "швидку": на Харківщині суд покарав хулігана

Чоловік спровокував сварку з медиками, які прибули до нього на виклик

У Харківській області зловмисник в стані алкогольного сп'яніння пошкодив два авто, в тому числі "швидку". Суд виніс покарання хуліганові. Про це передає Depo.Харьков, посилаючись на вирок Куп'янського районного суду.

Правоохоронці встановили, що інцидент стався 13 лютого в селі Глушківка Куп'янського району. Чоловік спровокував сварку з медиками, які прибули до нього на виклик. Конфлікт помітив водій автомобіля ВАЗ-2108, який проїжджав повз, зупинився і запропонував свою допомогу. Хуліган в свою чергу підійшов до автомобіля і стрибнув на лобове скло і капот, в результаті чого скло розбилося, а на авто залишилася вм'ятина. Збитки, завдані власнику "вісімки", склали 2,6 тис. грн.

Після цього зловмисник підійшов до автомобіля Peugeot Boxer, що належить медикам, і вдарив корпусом задні двері, у результаті чого утворилася вм'ятина і розбилося скло. Матеріальні збитки склали 8,1 тис. грн.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину і призначив йому покарання у вигляді 2 років обмеження волі з випробувальним терміном в один рік.

Читайте також: У Харкові на "Барабашово" розгорівся новий конфлікт з комунальниками.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися