Стало відомо, скільки харківських закладів ігнорують карантин

Держпродспоживслужба перевірила 1485 перевірок закладів громадського харчування, продовольчої торгівлі, агропродовольчих ринків та інших об'єктів

Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області почало перевірку дотримань профілактичних і протиепідемічних заходів суб'єктами господарювання.

За минулий тиждень - з 27 липня по 2 серпня - служба перевірила 1485 перевірок закладів громадського харчування, продовольчої торгівлі, агропродовольчих ринків та інших об'єктів. Порушення знайдені на 538 (36,2%) об'єктах.

Для усунення порушень видано 538 приписів і пропозицій, 34 відповідальних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Під час перевірок виявлялися факти зневаги відвідувачами засобів захисту два рази.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області за минулу добу встановлено антирекорд - кількість хворих коронавірусів зросла на 143 людини. Відзначається 4093 випадки. Станом на вчора було 3950 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 134 людини померло, 2286 осіб видужала. За добу померло 2.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися